Meer resultaten voor illégale

   
 
illégale
 
Kansspelcommissie.
Zwarte lijst van illegale gokwebsites. Het is verboden om zonder voorafgaande vergunning van de Kansspelcommissie kansspelen te exploiteren en het is verboden om deel te nemen aan een illegaal kansspel, de exploitatie ervan te vergemakkelijken of ervoor reclame te maken.
Terugblik 2018: het jaar van de illegale transitmigranten.
Zoals elk jaar de afgelopen jaren was ook in 2018 migratie opnieuw een brandend actueel thema. Migratie en het Marrakesh-pact leidden uiteindelijk tot de val van de Belgische regering, maar ook het probleem van de transitmigranten was dit jaar een bijzonder hot topic.
Illegale migratie naar Europese Unie op laagste niveau in vijf jaar Buitenland Nieuws HLN.
De illegale migratiestromen verschuiven al een tijdje naar het westen en die trend zette zich vorig jaar onverminderd door. Zo werd de route vanuit vooral Marokko naar Spanje voor het eerst sinds Frontex cijfers bijhoudt de meest actieve route naar Europa.
Illegale arbeid Melden Inspectie SZW.
Zoek binnen Inspectie SZW Zoek. Het online meldformulier kunt u gebruiken als u een melding wilt doen van mogelijke illegale arbeid ook wel illegale tewerkstelling genoemd door buitenlandse werknemers. Lees meer over de regels die er zijn voor buitenlanders om in Nederland te werken.
Service PSI Personnes en situation illégale ou irrégulière CPAS Schaarbeek.
Tot slot moet de betrokkene de maatschappelijk assistente alle vereiste documenten bezorgen om de illegaliteit/onregelmatigheid van het verblijf te bewijzen verlopen toeristenvisum, of bewijs van aanwezigheid op het grondgebied gedurende meer dan drie maanden voor burgers van landen die niet aan de Europese visumverplichting onderworpen zijn: huurcontract, facturen op naam, vzw-attest.
Strijd tegen de illegale arbeid Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
werkzaamheden uitgevoerd door een zelfstandige, waarbij de inkomsten niet volledig worden aangegeven aan de fiscale administratie; hier is eveneens sprake van fraude op het vlak van de sociale zekerheid, gezien het basisbedrag waarop de bijdragen worden berekend kleiner is en de aldus verschuldigde bijdrage lager uitvalt.
Zo wil overheid illegale migranten ontmoedigen om naar ons l. Gazet van Antwerpen.
Ons land liet zich voor de campagne inspireren door deze Duitse website, die in woord en beeld zeven grote leugens over migratie heeft opgesteld. De Dienst Vreemdelingenzaken DVZ gaat met een grootschalige campagne op onder meer Facebook en Twitter fors inzetten om illegale migratie te ontmoedigen.
Illegale migratie naar EU op laagste punt sinds 2013.
Klimaat in de grondwet komt er niet: Open Vld, N-VA en CDV geven geen steun, Groen zet alweer slim haar thema op agenda. Sign For My future wordt een echte politieke lobbygroep: maximale druk op CDV en Open Vld om klimaat in Grondwet te duwen.
Openbare raadpleging over maatregelen voor een doeltreffender bestrijding van illegale content online Europese Commissie.
De Commissie heeft een aanvangseffectbeoordeling gepubliceerd en verzamelt feiten over de doeltreffendheid van de maatregelen en de omvang van het probleem. Tegen eind 2018 zal de Commissie nagaan welke extra maatregelen de bestrijding van illegale content online doeltreffender zouden kunnen maken.

Contacteer ons