Resultaten voor illégale

   
 
illégale
 
Strijd tegen de illegale arbeid Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
werkzaamheden uitgevoerd door een zelfstandige, waarbij de inkomsten niet volledig worden aangegeven aan de fiscale administratie; hier is eveneens sprake van fraude op het vlak van de sociale zekerheid, gezien het basisbedrag waarop de bijdragen worden berekend kleiner is en de aldus verschuldigde bijdrage lager uitvalt.
Illegale migratie naar Europese Unie op laagste niveau in vijf jaar Buitenland Nieuws HLN.
Ge moet eens rondwandelen in Antwerpen of gewoon de tram nemendan, hoort ge alle verschillende talen en ziet ge de vervreemdingarmoe, en klederdracht van dag tot dag meer en meer toenemen of ga eens langs een van de vele OCMW filialen en kijk wie daar de meerderheid van het cliënteel uitmaakt.
Service PSI Personnes en situation illégale ou irrégulière CPAS Schaarbeek.
Tot slot moet de betrokkene de maatschappelijk assistente alle vereiste documenten bezorgen om de illegaliteit/onregelmatigheid van het verblijf te bewijzen verlopen toeristenvisum, of bewijs van aanwezigheid op het grondgebied gedurende meer dan drie maanden voor burgers van landen die niet aan de Europese visumverplichting onderworpen zijn: huurcontract, facturen op naam, vzw-attest.
Kansspelcommissie.
Zwarte lijst van illegale gokwebsites. Het is verboden om zonder voorafgaande vergunning van de Kansspelcommissie kansspelen te exploiteren en het is verboden om deel te nemen aan een illegaal kansspel, de exploitatie ervan te vergemakkelijken of ervoor reclame te maken.
Illegale migratie naar EU op laagste punt sinds 2013.
Eindelijk weten we het: laatste seizoen Game of Thrones zal te zien zijn vanaf 14 april. Serie om dit weekend te bingewatchen: You, het nieuwste Netflix-snoepje voor en over de jeugd van vandaag. 25 foto's' die bewijzen waarom vrouwen langer leven dan mannen.
Hoe meld ik illegale onderhuur, woonfraude of een illegaal hotel? Gemeente Amsterdam.
U kunt een melding maken als u vermoedt dat er sprake is van.: illegale onder verhuur/ illegale bewoning. een woning die al lang leegstaat. illegale verhuur van een woning of woonboot aan toeristen. een wietplantage of drugshandel in een woning.
illegale migratie Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Promotion et réalisation de campagnes d'information' sur les problèmes et risques causés par la migration illégale." Anders zal Europa stikken als gevolg van de golf van illegale migratie. Sinon, l'Europe' sera submergée par la vague d immigration illégale et étouffera.
illégale Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
l'exploitation' illégale 123. de manière illégale 117. d'état' illégale 116. aide d'état' illégale 103. immigration illégale 63. C'est' une boisson locale, légèrement illégale. Het is een traditionele Ierse drank, een beetje illegaal." Il a des antécédents pour dissimulation illégale d'arme.
Illegale economie groeit naar 2 miljard Nieuws KanaalZ.
Het gaat om geld uit ondermeer drugshandel, prostitutie en smokkel van sigaretten. Het cijfer vertegenwoordigt een halve procent van ons BBP. Daarmee zit ons land bij de Europese middenmoot. Al gaat het om ramingen, en volgen niet alle lidstaten dezelfde normen.

Contacteer ons