Meer resultaten voor Examens

   
 
Examens
 
Vragen over de examens MY.VUB.
9 Wanneer kan ik feedback vragen over mijn examens? Met het oog op een pedagogisch verantwoorde begeleiding kan de student een toelichting vragen van resultaten van tentamens en examens, en dit tot uiterlijk vijf kalenderdagen na de bekendmaking van de resultaten.
Examen Wikipedia.
Het eindexamen van voortgezet onderwijs in Nederland. De examens voor de examencommissie in Vlaanderen. Examens om sollicitanten toe te laten tot de selectie voor een nieuwe baan in Belgiƫ en bij de EU. De examens aan een hogeschool of universiteit.
Examens Examencommissie secundair onderwijs. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Voor een studierichting in bso, kso of tso heb je ook praktijkexamens. Je plant je examens op het EC-platform. Wij organiseren de examens het hele jaar door op regelmatige basis. Behalve tussen 15 juli en 15 augustus en tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
Examens Studentenportaal Universiteit Gent.
Indien je omwille van wettige redenen afwezig was op het geplande feedbackmoment, is het mogelijk om, na akkoord met de lesgever, feedback en inzage van je examenkopij op een ander tijdstip te krijgen. Je kan aansluitend terecht bij het monitoraat voor een gesprek over studievoortgang en/of studieaanpak.
Examens Febelfin Academy.
Hieronder vindt u een overzicht van alle examens die Febelfin Academy aanbiedt om te voldoen aan de FSMA beroepsvereisten in.: Hier kan u onze examens terugvinden voor Bankbemiddeling Wet Willems. Klik om verder te gaan. Hier kan u onze examens terugvinden voor Verzekeringsbemiddeling Wet Cauwenberghs.

Contacteer ons