Meer resultaten voor Labo

   
 
Labo
 
Labo Sint-Jozefskliniek Izegem.
labo: 051 33 40 90 fax: 051 33 49 96. bloedafname: straat 45. labo: straat 46. bloedafname: maandag zaterdag: 8 12 u. 14.30 18.30 u. donderdag: 13 16.15 u. labo: maandag vrijdag: 8 20 u. zaterdag zondag: 8 12 u.
Contacteer CRI Labo Medische Analyse CRI.
Reden van contact. Afdelingen en prikcentra. Werken bij CRI? Bekijk onze vacatures. Over Cerba HealthCare. ICT, Tools Apps. Accreditatiepunten Medische Kring. Gebruiksvoorwaarden Cookiebeleid Privacybeleid Contact Sitemap. CRI gebruikt cookies enkel om het gebruik van onze site voor u gemakkelijker te maken.
Labo / lab.
Labo / lab. Wat is de juiste verkorting van laboratorium: lab of labo? Lab is standaardtaal in het hele taalgebied. Labo is standaardtaal in België. De verkorte vorm lab is standaardtaal in het hele taalgebied. 1a In welk lab zal het bloed worden onderzocht?
Links. Links. Links. Links. Links. Links. Links. Links.
Naast proeven en metingen biedt Laboratoria De Nayer in alle bovenvermelde disciplines consulting en begeleiding aan. Aangezien beproevingsresultaten of advies volgend uit een onderzoeksproject vaak van kapitaal belang zijn voor onze klant, houden wij nauwlettend de kwaliteit van de uitvoering en de algehele dienstverlening in het oog.
Klinisch Klinisch Labo Labo Rigo. Rigo.
Labo Rigo is een modern gespecialiseerd laboratorium actief in de sector van de klinische biologie. Het laboratorium doet dagelijks duizenden testen op bloed, urine en faecesstalen die afkomstig zijn van diverse opdrachtgevers uit de medische sector zoals huisartsen, specialisten, drugcentra, dierenartsen.
Labo Derva.
Dankzij onze dubbele dienstverlening analyses en adviesverlening presenteert Labo Derva zich als een unieke totaalpartner voor alle soorten van wateronderzoek. Labo Derva, gevestigd in het Limburgse Heusden Zolder, biedt zijn dienstverleningen naast België ook aan in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Bahrein en Canada.
Medisch labo AZ Oudenaarde.
Het tweede is gelegen te Geraardsbergen gefusioneerd met Aalst sinds 1 januari 2001 en een derde, te Oudenaarde associatie sinds 1 januari 2007. Het klinisch biologisch laboratorium bestaat uit de 3 hoofdtakken.: biochemie, hormonologie, serologie, immunologie, toxicologie, toxicologie, drugmonitoring, gerechtelijke expertise van alcohol.
Labo AZ Heilige Familie.
Ook ambulant kan je van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00u en 10.00u op voorschrift van jouw behandelend arts bij ons terecht voor een bloedafname, uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde medewerkers. Wens je meer informatie over de werking van ons labo?
home Camerlynck Tandtechnisch labo.
Print de toekomst nu. Uw aanspreekpunt voor uw digitale afdrukname, reeds sinds 2010! 50 Jaar Jong. 2 generaties, 1 visie, reeds een halve eeuw maken wij tandartsen en patiënten gelukkig! Bent u als tandarts of labo op zoek naar een professioneel labo?

Contacteer ons