Resultaten voor wallonie

   
 
wallonie
 
En in Wallonië? Geen vlokje sneeuw te zien VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Proces Abdeslam Dit zijn de weinige woorden die Salah Abdeslam ooit tegen de speurders gezegd heeft. Brussels Airlines Etienne Davignon over toekomst Brussels Airlines: Ik" heb redenen om ontevreden te zijn, maar ik ben niet ongerust." zo 04 feb 1817.:
PS krijgt klappen in Brussel en Wallonië, Ecolo en PTB grote stijgers VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Van een machtsoverdracht ter linkerzijde lijkt dus vooralsnog geen sprake in Wallonië. Regeringspartij MR zou er in Wallonië met 4 procentpunt op achteruit gaan tegenover de federale stembusgang van 2014; de Franstalige liberalen blijven wel de tweede partij in het Franstalige landsgedeelte.
Wallonië Wikipedia.
Behalve hun nummer dragen de Waalse autosnelwegen naar analogie met wat in Frankrijk gebruikelijk is ook een naam.: E25 Autoroute du Soleil, E40 La Hesbignonne, E42 Autoroute de Wallonie, E313 Autoroute Roi Baudouin, E411 Autoroute des Ardennes, E420 La Carolorégienne, E429 La Hennuyère.
Twee doden bij treinongeluk in Wallonië De Tijd.
Door zijn bezoek aan de website stemt de gebruiker stilzwijgend in met de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden, ongeacht het gaat om een gratis bezoek aan de website dan wel een bezoek waarvoor op een of andere wijze wordt betaald aan Mediafin.
Wallonië gaat vervuilende dieselwagens stapsgewijs bannen Binnenland Nieuws HLN.
Omdat het verbod stapsgewijs wordt ingevoerd en lang genoeg op voorhand wordt aangekondigd, voorziet de Waalse regering geen financiële steunmaatregelen voor wie verplicht zal worden om zijn wagen te vervangen. Voor vrachtwagens komt er voorlopig geen verbod, omdat er nog onvoldoende alternatieven beschikbaar zijn.
Waar naartoe in Wallonië? Niet te missen steden, dorpen en streken.
Wallonië België Toerisme wil je laten kennismaken met de vele rijkdommen in het zuiden van België. Kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, fauna en flora, wandelingen of trektochten, ontspanning en wellness. Geniet van de ontelbare charmes van onze regio.
Portail de la Wallonie.
Connaitre la Wallonie. Un plan d'investissement' de 5 milliards pour la Wallonie. La Wallonie se dote d'un' nouveau site dédié au bien-être animal. 2017, année de relance pour le transport fluvial wallon. Naissance de l'AWaP: un interlocuteur unique pour le patrimoine.
Alle artikels over Wallonië" Knack.be.
Vlaams CDV-fractieleider Koen Van den Heuvel heeft een voorstel van decreet klaar dat het voordeel van de vermindering in de onroerende voorheffing gelijk verdeelt tussen beide co-ouders indien er sprake is van een gelijkmatige huisvesting van de kinderen en de belanghebbende dit kan aantonen.

Contacteer ons