Op zoek naar kassa?

   
 
kassa
 
Onderwijskiezer.
In kleinere zaken neemt de boekhouder soms de rol van hoofdkassier op zich, bijgestaan door een eerste kassier of een centrale kassier. Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Verantwoordelijke kassa te worden? Verschillende wegen kunnen leiden naar een bepaald beroep.
Kenza Home Elektronische Kassa Rollenspel Speelgoed.
Zet op verlanglijst. Stel een vraag. Kinderen vinden het leuk om deze kassa te bedienen. Beleef veel winkelplezier met deze mooie elektronische kassa met drukknoppen. De kassa wordt geleverd met rolband, scanner, LCD-scherm, winkelmandje, micro en tal van andere accessoires.
34 000 horecazaken in België zoeken naar nieuwe kassa Worldline Belgique.
Schattingen van Worldline geven aan dat in de komende maanden 34 000 uitbaters op zoek moeten naar een nieuwe oplossing. In totaal wordt het aantal horeca-uitbaters zonder echte kassa geschat op 15 000, tegenover 19 000 handelaren die weliswaar al over een elektronische kassa beschikken, maar zonder dat deze compatibel is met de black box.
houten kassa HEMA.
alles in HEMARKT. Met deze houten kassa wordt winkeltje spelen wel heel leuk. De kassa is inclusief papierrol, een HEMA-kaart, een kassalade waar je muntjes in kan doen en een scanner om al je boodschapjes te scannen. De afmeting van de kassa is 13.5 bij 16 cm.
Hoe kan je weten welke de snelste rij aan de kassa is? Het Nieuwsblad.
Maar of daar écht iets van klopt, hebben we nog niet hard kunnen maken. De voorbije jaren hebben er ook al tal van experimenten plaatsgevonden om te onderzoeken hoe men voor iedereen een snellere bediening kan garanderen aan de kassa.
Kassa met touchscreen ERP.
In combinatie met een barcode lezer, maakt een touchscreen het eenvoudig om niet-verpakte of zware of horeca artikels.te registreren. Een snel, intuïtief en persoonlijk aanpasbaar kassa. Het gebruik van de kassa met touchscreen. Wanneer een klant aan de kassa komt.
Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels Wolters Kluwer.
Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels. Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels. Voortaan riskeren ook horeca-uitbaters die nog geen GKS bezitten en volgens het KB van 30 december 2009 toch zon kassa moeten hebben een btw-boete die varieert tussen 1.500 euro 1ste overtreding en 5.000 euro 3de overtreding en elke volgende.
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
In" 10 procent van de gecontroleerde horecazaken was de witte kassa wel geïnstalleerd, maar werd ze niet werd gebruikt, zegt Lanjri. In" 1 procent van de horecazaken stond zelfs nog een tweede, niet-geregistreerde kassa opgesteld naast een wel geregistreerde witte kassa."
Kassa Yuki online boekhouden.
De koppeling tussen Lightspeed en Yuki zorgt ervoor dat de verkopen automatisch vanuit Lightspeed in de Yuki boekhouding worden geplaatst. De koppeling tussen TheNextBalance Yuki zorgt ervoor dat je elk moment je kasboek kan ingeven en deze meteen in de boekhouding staat.

Contacteer ons