Zoeken naar kassa

   
 
kassa
 
Invoering witte kassa: Brussel en Wallonië blijven hardleers Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Zolang de witte kassa in Wallonië en Brussel niet voor de volle honderd procent is ingevoerd, zoals dat in Vlaanderen wel al het geval is, moet daar dus ook het zwaartepunt van de controles liggen. Deel Tweet Link WhatsApp E-mail.
Kassa Kassa.
Jan, Pier Pol. 2X2 Op de canapé. Een perfect huwelijk. Taxi Taxi Nederland. Smullen met Snullen. Kassa Kassa Tour 2016-2017. 070 691 002. CC T VONDEL. 0474 12 73 57. 059 242 133. CC DE MEENT. 02 359 16 00.
De kassa-afdeling.
Hij moet het aantal kassahosts aanpassen aan de klantenstroom terwijl hij bovendien over het welzijn van zijn team waakt. De kassa-assistent ondersteunt de kassaverantwoordelijke bij de motivatie en organisatie van het team. De kassahost onthaalt de klanten op een aangename manier en zorgt dat de doorgang aan de kassa vlot verloopt.
34 000 horecazaken in België zoeken naar nieuwe kassa Worldline Belgique.
Schattingen van Worldline geven aan dat in de komende maanden 34 000 uitbaters op zoek moeten naar een nieuwe oplossing. In totaal wordt het aantal horeca-uitbaters zonder echte kassa geschat op 15 000, tegenover 19 000 handelaren die weliswaar al over een elektronische kassa beschikken, maar zonder dat deze compatibel is met de black box.
houten kassa HEMA.
alles in HEMARKT. Met deze houten kassa wordt winkeltje spelen wel heel leuk. De kassa is inclusief papierrol, een HEMA-kaart, een kassalade waar je muntjes in kan doen en een scanner om al je boodschapjes te scannen. De afmeting van de kassa is 13.5 bij 16 cm.
Btw en witte kassa voor foodtrucks: hoe zit de vork in de steel?
Ook hier zal 12% btw op het eten moeten worden berekend worden. De geregistreerde witte kassa. Valt u onder het hoge btw-tarief van 12%, dan moet u een geregistreerde kassa gebruiken als uw jaaromzet hoger ligt dan 25.000 euro exclusief btw.
Controles op witte kassa in horecazaken brengen waslijst onregelmatigheden aan het licht economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
In" 10 procent van de gecontroleerde horecazaken was de witte kassa wel geïnstalleerd, maar werd ze niet werd gebruikt, zegt Lanjri. In" 1 procent van de horecazaken stond zelfs nog een tweede, niet-geregistreerde kassa opgesteld naast een wel geregistreerde witte kassa."
Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels Wolters Kluwer.
Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels. Btw-boete voor horeca-uitbaters zonder witte kassa of met kassa die niet voldoet aan wettelijke regels. Voortaan riskeren ook horeca-uitbaters die nog geen GKS bezitten en volgens het KB van 30 december 2009 toch zon kassa moeten hebben een btw-boete die varieert tussen 1.500 euro 1ste overtreding en 5.000 euro 3de overtreding en elke volgende.
Witte kassa De Standaard.
07/04/2019 Horeca Vlaanderen boos na kritiek van Rekenhof: Verplicht witte kassa dan ook bij bakker of slager. De kritiek van het Rekenhof dat de witte kassa in de horeca verre van waterdicht is, is bij Horeca Vlaanderen in het verkeerde keelgat geschoten.

Contacteer ons