Zoeken naar kassa

   
 
kassa
 
Kassa 2.0 er zit meer in een kassa dan je denkt Bizcover.
Een belangrijk aspect van Kassa 2.0 is het feit dat het systeem een heleboel data kan verzamelen die de winkelier inzichten kan geven in zijn business. Het enige wat een kassa je vroeger kon vertellen op het einde van de werkdag was hoeveel je verkocht had, zegt Van Damme.
34 000 horecazaken in België zoeken naar nieuwe kassa Worldline Belgique.
Schattingen van Worldline geven aan dat in de komende maanden 34 000 uitbaters op zoek moeten naar een nieuwe oplossing. In totaal wordt het aantal horeca-uitbaters zonder echte kassa geschat op 15 000, tegenover 19 000 handelaren die weliswaar al over een elektronische kassa beschikken, maar zonder dat deze compatibel is met de black box.
Kassa televisieprogramma Wikipedia.
Op Radio 1 is er sinds 2006 het programma Radio Kassa en sinds eind 2008 ook het tijdschrift Kassa Magazine. Zowel Kassa 3, Radio Kassa en het tijdschrift Kassa Magazine bestaan niet meer. Sinds het najaar 2012 bestaat het programma Kassa Groen dat geheel gewijd is aan duurzame groene onderwerpen zoals bijvoorbeeld groene stroom of windmolens.
Geldlade Kassa 2dehands.be.
Geldkoffer kas kluis kassa kwaliteit Heel solide en oerdegelijk geldkoffertje onmisbaar in elk huishouden voor zaken die enige waarde of iet. 9 december 2018 1759: Eeklo. kassa horeca casio. Horeca kassa merk CASIO aangepast voor blackbox 2 jaar oud, Met geldlade Te koop wegens stopzetting restaurant.
De Komedie Compagnie, Kassa Kassa Cultuur Centrum Aartselaar.
De Komedie Compagnie, Kassa Kassa. De Komedie Compagnie, Kassa Kassa. Zaterdag 10 december 2016 werd er heel wat gelachen in Aartselaar met de hilarische klucht Kassa Kassa van de Komedie Compagnie. De organisatie was een samenwerking tussen de cultuurdienst en het Heikens Comité.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet De Tijd.
Kwart restaurants gebruikt witte kassa niet. 21 maart 2018 1727.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Veel zaken hebben een fraudewerende kassa, maar gebruiken hem niet. Amper 75 procent van de restaurants die een fraudewerende kassa moeten gebruiken, doet dat.
Praktisch Capitole Gent.
Bij avondvoorstellingen opent gelijktijdig met de theaterdeuren ook de kassa. Je kan dus één uur voor aanvang nog aan de kassa terecht voor kaarten. Er worden dan alleen kaarten verkocht voor de voorstelling van die avond zelf, uiteraard voor zover die nog beschikbaar zijn.
De witte kassa: wel of niet verplicht in uw zaak? Beslis zelf!
De witte kassa: wat zijn de regels vanaf 1 juli 2016? Kassaplanet / Blog / Witte kassa / Alles wat u moet weten over de witte kassa. Alles wat u moet weten over de witte kassa. Sinds 1 januari 2016 is de witte kassa of het geregistreerde kassasysteem GKS voor horecazaken verplicht.
kassa WikiWoordenboek.
De bioscoopgangers moeten lang aanschuiven aan de kassa voor ze naar binnen kunnen gaan. een machine in een winkel om ontvangen geld te registreren en te bewaren. De winkelier steekt het ontvangen geld in de kassa. kassa-inkomsten, kassabediende, kassabon, kassakoopje, kassakorting, kassamedewerker, kassamedewerkster.

Contacteer ons