Zoeken naar kassa

   
 
kassa
 
Invoering witte kassa: Brussel en Wallonië blijven hardleers Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Zolang de witte kassa in Wallonië en Brussel niet voor de volle honderd procent is ingevoerd, zoals dat in Vlaanderen wel al het geval is, moet daar dus ook het zwaartepunt van de controles liggen. Deel Tweet Link WhatsApp E-mail.
Kassa Kassa.
Jan, Pier Pol. 2X2 Op de canapé. Een perfect huwelijk. Taxi Taxi Nederland. Smullen met Snullen. Kassa Kassa Tour 2016-2017. 070 691 002. CC T VONDEL. 0474 12 73 57. 059 242 133. CC DE MEENT. 02 359 16 00.
kassa systemen Euro Tap Control.
Optimale" controle over uw kassa en bediening met een ETC kassasysteem" Onze software is eenvoudig in gebruik maar biedt eindeloos veel mogelijkheden. De kassa kan worden uitgebreid met mobiele oplossingen, meerdere printers en tapcontrole. Een totaaloplossing op maat van uw zaak.
34 000 horecazaken in België zoeken naar nieuwe kassa Worldline Belgique.
Schattingen van Worldline geven aan dat in de komende maanden 34 000 uitbaters op zoek moeten naar een nieuwe oplossing. In totaal wordt het aantal horeca-uitbaters zonder echte kassa geschat op 15 000, tegenover 19 000 handelaren die weliswaar al over een elektronische kassa beschikken, maar zonder dat deze compatibel is met de black box.
houten kassa HEMA.
alles in HEMARKT. Met deze houten kassa wordt winkeltje spelen wel heel leuk. De kassa is inclusief papierrol, een HEMA-kaart, een kassalade waar je muntjes in kan doen en een scanner om al je boodschapjes te scannen. De afmeting van de kassa is 13.5 bij 16 cm.
De geregistreerde kassa: stand van zaken.
We nodigden in april de kabinetschefs uit van de bij de kassa betrokken ministers uit om te luisteren naar getuigenissen uit de sector zelf na één jaar gebruik van de kassa. Het blijft nog steeds noodzakelijk om verder te werken aan betere begeleidende maatregelen.
Witte kassa De Standaard.
07/04/2019 Horeca Vlaanderen boos na kritiek van Rekenhof: Verplicht witte kassa dan ook bij bakker of slager. De kritiek van het Rekenhof dat de witte kassa in de horeca verre van waterdicht is, is bij Horeca Vlaanderen in het verkeerde keelgat geschoten.
Moet ook een pop-up restaurant een Witte Kassa hebben? Horeca is mijn passie Blog Tom De Pauw.
Helaas gaat die redenering het jaar nadien niet meer op en zal u dan wél meteen met een kassa van start moeten gaan. Wacht daar niet te lang mee, voor de aanvraag van de VSC VAT Signing Card en de PIN moet u toch al gauw op een tiental dagen rekenen.
Amazon opent hightech supermarkt zonder kassa Gondola.
Amazon opent hightech supermarkt zonder kassa. Amazon test momenteel een supermarkt waar je niet hoeft af te rekenen aan de kassa, omdat je aankopen automatisch gescand worden bij het buitengaan. Onder de naam Amazon Go gaat de e-tailer begin volgend jaar een revolutionair supermarktconcept openen in Seattle.

Contacteer ons