Zoeken naar Drug

   
 
Drug
 
Drugs testen Jellinek Laat je drugs testen bij Jellinek Amsterdam.
Wat is het? Alcohol drugs Alcohol drugs. Wilt u alles weten over alcohol drugs? Jellinek is dé expert op dit gebied en biedt naast basisgegevens over de werking van de diverse middelen ook informatie over verwante thema's' zoals: middelen seks of zwangerschap, middelen medicatie en middelen de politiek.
Alcohol is meest gebruikte drug bij jongeren, maar ze beginn. Brussel De Standaard.
De onderzoeksresultaten uit het schooljaar 2016-2017 brengen enkele nieuwe trends aan het licht. Alcohol blijft duidelijk de meest gebruikte drug, zegt Marijs Geirnaert van het VAD. Meer dan de helft van de leerlingen 533, procent dronk het jaar voor de bevraging alcohol.
drug WikiWoordenboek.
stimulerend, verdovend of hallucinerend middel. Heb je wel eens een drug genomen? Engels: drug en. Spaans: droga es v, narcótico es m. Het woord drug staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd drug herkend door.:
Drug en alcoholpreventie PISAD Liedekerke.
Drug en alcoholpreventie PISAD. Drug en alcoholpreventie PISAD. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen. Drugpreventie en drugbegeleiding PISAD. Wil je informatie of advies over drugs, alcohol, gokken en verantwoord gamen? Ben je jonger dan 26 jaar en ondervind je problemen met alcohol, drugs, gokken of gamen?
Zoersel dienst gezondheid en wereld Contactpunt voor vragen of problemen ivm drug-gebruik.
Onder drugs verstaan we alle middelen die het bewustzijn beïnvloeden. Dus ook alcohol, medicatie en tabak zijn drugs, niet enkel de illegale middelen. De meestvoorkomende drugs in Zoersel zijn alcohol en medicatie. De meeste verslaafden in Zoersel zijn alcohol en medicatieverslaafden.
Restaurant in Brussel: Drugopera.
Het restaurant Brussel Drug Opera werd tijdens de vorige eeuw opgericht en past volkomen in het historische deel van het Oude Brussel waar het gelegen is. Drug Opera is een restaurant Brussel dat zich helemaal heeft aangepast aan het bruisende leven van de hoofdstad.
Nuttige links over drugs en verslavingsthema's' Sociale Centra.
Het Antwerps Drug Interventie Centrum vzw ADIC. Het Antwerps Drug Interventie Centrum ADIC is een psychosociaal revalidatiecentrum voor druggebruikers en biedt zowel de mogelijkheid tot residentiële opvang, in het ontwenningsprogramma en het behandelingsprogramma, als tot ambulante begeleiding in de vorm van een ambulante woonbegeleiding: website ADIC.
Verdovingsmiddel voor paarden steeds vaker gebruikt als drug. Het Nieuwsblad.
Ketamine als drug aan opmars bezig. Verdovingsmiddel voor paarden steeds vaker gebruikt als drug. 21/11/2012 om 1155: door kidr Bron: Belga Print Corrigeer. Ketamine, oorspronkelijk een verdovingsmiddel voor paarden, wordt steeds populairder als drug. Veel gebruikers ruilen hun dure lijntjes coke voor goedkoper spul zoals ketamine en het vloeibare GHB.
Reeks Drugs ABC VAD.
Bij Gerelateerde materialen vind je één factsheet per drug, over respectievelijk alcohol, cannabis, cocaïne, gamen, GHB, gokken, heroïne, ketamine, lsd, nieuwe psycho-actieve stoffen NPS, speed, vluchtige snuifmiddelen en xtc. Elk van deze factsheets geeft een kort maar duidelijk overzicht van.:

Contacteer ons