Meer resultaten voor balustrade

   
 
balustrade
 
Home VMG Versteeg Metaal Groep.
Voor nieuwbouwprojecten en de renovatiesector maakt VMG met behulp van moderne technieken balustrades op maat. Balustrades zijn beeldbepalend voor de architectuur van een gebouw. Daarom is het belangrijk dat een balustrade bij een gebouw past zodat het één geheel vormt.
Mogelijkheden balustrade trapgat Bouwinfo.
Persoonlijk vind ik het vrij knullig" van een archi om te beweren om een glazen balustrade te aanzien als ruimtebesparend" voor 3000 euro zou hij immers de keuze moeten laten aan de bouwheer om de woning gewoon 15 cm groter te maken.
Ballustrade glas, glazen ballustrade Lummen, Limburg.
Een glazen balustrade geeft een open sfeer in uw ruimte en is toch zeer veilig! Daarom vindt U glazen balustrades vandaag de dag niet alleen in kantoren of showrooms, maar ook in vele moderne woningen is een mooie glazen balustrade een mooie aanwinst.
Balustrade voor uw balkon Smeets Laswerken.
Balustrade voor uw balkon. Heeft u een balustrade nodig om uw balkon of uw terras? Wenst u uw balkon of terras veilig af te bakenen met een balustrade? Bij Smeets Laswerken bent u aan het juiste adres voor perfect maatwerk balustrades.
Flatgebouw Linkeroever zwaar beschadigd: balustrade losgekom. Linkeroever Gazet van Antwerpen.
Sommige bewoners komen, uiteraard met gevaar voor eigen leven, naar de afgebroken balustrade kijken. Exclusief voor abonnees. Beroemde villa van de Pfaffs verkocht. Antwerpse mama, na stigmatiserende toets in lagere school: Ik hoop dat ze iets leren uit al deze ophef.
Martens Constructions Balustrades, Ramen, Constructies, Aanbouw.,
Deze zeer strakke balustrade bleek volledig naar de smaak van de bezoekers en architecten van de beurs. Met de revolutionaire Cristal balustrade stapten we uit het artisanale met losse platen en bouten en maakten van dit type balu een serieprodukt.
Glazen balustrades op maat: prijs, soorten en inspiratie.
Prijs balustrades in glas. De prijs is sterk afhankelijk van een aantal factoren zoals het type balustrade binnen of buitengebruik, de afmetingen, soort inklemming, type glas, al dan geen balusters, hoogte van plaatsing. Glazen balustrade in stalen glasklem. Plaats: eerste verdiep / dakverdiep.
balustrade Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: balustrade DE balustrade EN balustrade ES. Definities op Encyclo.nl: balustrade 17x. Vertalingen balustrade NLFR. b l str a d.
G-Line Aluform NV.
De beglaasde balustrade heeft een beschermend en veilig gevoel. De diverse design handgrepen in combinatie met de talrijke mogelijkheden van glaskleuren hebben dit type balustrade een nieuw elan bezorgd. G-line Classic 50. G-line Classic 50-R. G-line Classic 50 voorop. G-line Prestige 50.

Contacteer ons