Op zoek naar azure?

   
 
azure
 
Microsoft Azure EuroSys.
Met Windows Virtual Desktop implementeer en schaal je je Windows-bureaubladen en apps in enkele minuten in Azure. Migreer ook je Extern bureaublad-services RDS-omgeving van Windows Server naar Azure. Jouw omgeving in Azure. Benieuwd hoe jouw huidige omgeving eruit ziet in Microsoft Azure?
Talent 4.0 zoekt: Azure Consultant Vacatures IT.
You should have, or be capable to adapt, a deep knowledge on Microsoft Azure in all its integration aspects Service Fabric, Azure IoT, Data Analysis, APIs, Workflows, etc. Experience with NET and distributed programming is a must. Fluent in Dutch and English.
Azure Stack KPN Zakelijk.
Met Azure en Azure Stack biedt KPN een consistente hybride clouddienst. Daarmee combineren we de voordelen van private en public cloud naadloos met een integrale gebruikerservaring, consistente applicatie-ontwikkeling en hergebruik van kennis en tools. Benieuwd hoe u Azure Stack kunt inzetten?
Microsoft verlaagt prijzen voor Azure Nieuws Data News. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star.
De prijs voor de standaard technische en factureringsondersteuningservice voor Azure cloud platform verlaagt met ongeveer twee derde, waardoor de kosten van bijvoorbeeld 300 dollar per maand omlaag zouden gaan naar een vaste 100 dollar per maand.Tegelijk verkort het bedrijf ook de responsetijd die het kost om te reageren op kritieke ondersteuningsgesprekken.
Bedrijfsprocessen automatiseren en applicaties integreren met Azure Logic Apps Net IT CRM Blog.
Het is mogelijk om eerst met een Flow stroom te starten en deze later om te zetten in een Azure Logic App als de noden hoger worden of een klein proces voor een team plots een algemeen proces binnen de organisatie wordt.
Digital transformation Making technology work Sogeti.nl.
SAP on Azure services. Software Development services. UX / UI Design services. Bekijk alle services. Bekijk al het nieuws. Consumer Products Retail. Electronics High Tech. Manufacturing Life Sciences. Bekijk alle sectoren. Nomi app voor stichting KiKa. Mobiele Apps over DICTU.
Microsoft Azure cloud computing platform Christiaens.
Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Azure biedt een SLA die een beschikbaarheid van 9995%, garandeert en stelt u in staat om maximaal beschikbare toepassingen te bouwen en uit te voeren, zonder dat u zich hoeft te richten op de infrastructuur.
Op zoek naar een Microsoft Azure Partner? Aurelium helpt.
Bovendien ondersteunt Azure zo goed als alle bestaande technologieën en programmeertalen. Betere beslissingen met Azure. Microsoft Azure kan uw data ook analyseren en interpreteren om u meer inzicht te geven in uw business, uw omgeving en uw klanten. Schaalbaarheid met Azure.
Azure Resort, Zakynthos TUI.
Info over Azure Resort. Azure Resort werd gebouwd met respect voor de natuur en straalt dan ook een natuurlijke klasse en rust uit. Dit resort ligt vlak bij het strand en biedt je meer dan een vakantieverblijf alleen. Je wordt er in de watten gelegd in het gastronomische à-la-carterestaurant, in het luxueuze spacentrum en ook op de kamer.

Contacteer ons