Meer resultaten voor rolgordijnen

   
 
rolgordijnen
 
GAMMA Rolgordijnen kopen?
Toon 665 resultaten. GAMMA rolgordijn verduisterend 5756 antra 120x190 cm. Aanbieding t/m 03-12-2019. GAMMA rolgordijn verduisterend 5710 zwart 120x190 cm. Aanbieding t/m 03-12-2019. GAMMA rolgordijn verduisterend 5788 wit/grijs 120x190 cm. Aanbieding t/m 03-12-2019. GAMMA rolgordijn verduisterend 5790 zand 120x190 cm.
Rolgordijnen.
ROLGORDIJNEN AUTOMATISEREN IS UITERST GEMAKKELIJK. Rolgordijnen automatiseren met de motoren van FAAC is simpel en vereenvoudigt op slag uw leven. U hoeft alleen te bepalen welke van de beschikbare oplossingen het beste op uw eisen aansluit en het soort bediening voor openen en sluiten te kiezen, met volledige of gedeeltelijke programmering.
Rolgordijnen Deco Rosseel.
Deco Rosseel biedt u ook een uiterst vakkundige plaatsing aan van alle elektrisch bediende rolgordijnen, afgesteld zoals u wilt. Contacteer ons en maak een afspraak voor een bezoek aan onze vernieuwde showroom, dan laten we het u zien en adviseren we u vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.
Rolgordijnen op maat van jouw interieur Copahome.
Rolgordijnen lichtdoorlatend en verduisterend. Copahome rolgordijnen zijn een ideale oplossing voor het volledig verduisteren van uw ramen in de slaapkamer, kinderkamers, Zowel rechte als dakraamvensters kunnen volledig verduisterend gemaakt worden met de Copahome rolgordijncassettes. Ook voor grote verticale ramen tot 400 cm!
Rolgordijnen.
als een mooi interieur belangrijk is. Een rolgordijn is een opgerold gordijn waarmee een raam op een eenvoudige manier kan afgedekt worden tegen zonlicht. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn. Kom de verschillende mogelijkheden vrijblijvend bekijken en bespreken. Zowel handbediening als draadloze bediening door middel van een afstandsbediening is mogelijk.
Rolgordijnen plaatsen Raamdecoratie Livios.
In de handel tref je rolgordijnen aan van verschillende kwaliteit en met diverse patronen en kleuren. Je kan ook zonwerende of lichtverduisterende rolgordijnen kopen. Let op: zonwerende rolgordijnen zullen zeker helpen om oververhitting te voorkomen, maar ze zijn niet zo efficiƫnt als buitenzonwering.
Rolgordijnen: ONLINE verkoop zonwering en rolluiken.
Voor iedere woning en stijl zijn er wel passende rolgordijnen. In onze collectie transparante rolgordijnen zijn moderne, chique stoffen opgenomen, in diversen kleuren, kwaliteiten en transparanties. De stoffen zijn gemaakt van 100% polyester. Deze stoffen kennen een hoge vochtbestendigheid zodat ze niet vervormen of rimpelen.
Rolgordijnen op maat, Rolgordijnen dag en nacht.
Verre horizonten nodigen zichzelf uit in het interieur met de Ethno-stijl en kleden het aan met ruwe materialen en grafische weefpatronen. Met zijn levendige kleurcombinaties benadrukt de Urban woning zijn grootstedelijke persoonlijkheid. Onder de stoffen van uw rolgordijnen zijn er ook heel wat met tropische motieven en zachte tinten die u onderdompelen in de botanische sfeer. Speelse vormen uitgevoerd in verfijnd materialen met geometrische figuren bepalen de Metropolitan-trend. Rolgordijn ISLAY parelgrijs verduisterend.
Gordijnen Rolgordijnen, lamellen en voilegordijnen. Unigro.
Wij hebben exemplaren in diverse kleuren maar ook van meerdere types; voilegordijnen en rolgordijnen onder andere. Een voilegordijn kan gebruikt worden voor de buitenramen, maar ook om twee ruimtes af te scheiden. Ze zijn doorzichtig, en laten dus ook wat licht door.

Contacteer ons