Resultaten voor dak

   
 
dak
 
Herstellingen Ons Dak.
De paashaas bracht eitjes voor de kinderen van wijk Hoefkamp. Om dit te vieren sloegen enkele buurtbewoners, Stad dilsen-Stokkem en Ons Dak de. Woensdagnamiddag 14 maart 2018 organiseerden Ons Dak en stad Maaseik en burenbabbel in wijk Relindis in Maaseik.
Dak isoleren langs buiten: werkwijze en prijs.
Veel hangt ook af van het daktype; een plat dak langs buiten isoleren kost meer dan bij een schuin dak. Een plat dak wordt in vrijwel alle gevallen langs de buitenzijde geïsoleerd. In volgende tabel geven we enkele prijzen weer van dakisolatie langs buiten en binnen.:
Wachtlijst Nieuw Dak.
Nieuw Dak Grotestraat 65 3600 Genk. info@nieuwdak.be Contacteer ons. website door Brainlane. Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en website statistieken bij te houden. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van dergelijke cookies.
RESERVEER Spaans Dak.
à la carte. Reseveer je tafel online en krijg onmiddellijk bevestiging van je reservatie. Reservatie voor meer dan 6 personen gelieve te mailen naar info@spaansdak.be. Maurits Noëstraat 2 3050 Oud-Heverlee. info@spaansdak.be 32 16 47 33 33. Website Online Reservation by TableFever.
Is er plaats op je dak voor zonnepanelen?
De staat van je dak en zijn waterdichtheid vóór de plaatsing van de panelen. Zijn er lekken, of laat de algemene staat van je dak te wensen over, dan kan je je dak uiteraard beter eerst laten herstellen. De dakbedekking en de dakstructuur.
Uit je dak Dilbeek.
Maar liefst 100 vrijwilligers hielpen hieraan mee, door extra metingen uit te voeren in en rond hun huis om zo de kaart nog nauwkeuriger te maken. De kaart staat nu online en toont hoe goed of hoe slecht jouw dak geïsoleerd is.
Moet ik de zoldervloer of het hellend dak isoleren? Energids.
bouwen en verbouwen. moet ik de zoldervloer of het hellend dak isoleren? Moet ik de zoldervloer of het hellend dak isoleren? Het is een onvermijdelijk dilemma voor wie zijn ongebruikte zolder wil isoleren: Wat isoleer ik best: de vloer of het dak?
Geen panelen op het dak? Toch zonne-energie! Intellisol.
Intelligent Energy Systems. Geen panelen op het dak? Wie om esthetische redenen liever geen zonnepanelen laat plaatsen, of geen geschikt dak ervoor heeft, hoeft het idee van zonne-energie niet meteen te laten varen. Hebt u al eens nagedacht over een tuininstallatie?
Dak.
Staande naad VMZINC warm dak op metalen sandwichpanelen. Staande naad VMZINC warm dak op niet compatibel houten draagvlak. Staande naad VMZINC warm dak op minerale wol/ PIR/PUR. Staande naad VMZINC warm dak op cellenglasisolatie. Staande naad VMZINC verlucht dak op bebording.

Contacteer ons