Resultaten voor isolatie

   
 
isolatie
 
Ecologische isolatie Stad Mechelen.
Je hebt de keuze uit ettelijke soorten isolatie, dakbedekking, gevelbekleding enzovoort. Vaak is het heel moeilijk om een eenduidige keuze te maken op milieuvlak. Bio-ecologische bouwmaterialen maken niet alleen een verschil op ecologisch vlak, maar zijn een volwaardig, veilig, gezond en ecologisch alternatief voor de klassieke bouwmaterialen.
Isolatie kopen? Gedimat, Isolatiemateriaal aan scherpe prijzen!
Gedimat beschikt over een ruim assortiment thermische en akoestische isolatie voor binnenmuren, buitenmuren, dak en zolder, vloeren, enzovoort. Voor deze toepassingen bestaan er zowel natuurlijke isolatiematerialen als kunststofisolatiematerialen, elk met hun specifieke eigenschappen. Hieronder een overzicht van de courante isolatiematerialen, de lambda-waarden en hun toepassingen. hier vind je info over isolatiepremies. 0032, à 0040., Spouwinsolatie, schuine en platte daken; geluidsisolatie. 0030, à 0040., voorzetwanden en schuine daken; geluidsisolatie. 0042, à 0050., Spouwisolatie, vloerisolatie en platte daken. Muurisolatie, plafondisolatie, schuine en platte daken. 0033, à 0042., Vloerisolatie en gevelisolatie. 0029, à 0038., Spouwisolatie en kelderisolatie. 0023, à 0032., Spouwisolatie, vloerisolatie en platte daken. 0021, à 0032., Spouwisolatievloerisolatie, en platte daken. 0043, à 0090., vloerisolatie en platte daken. XPS / EPS isolatieplaten. PUR / PIR isolatieplaten. Offerte op maat. Bekijk alle merken. Terras, Oprit Tuin. Blijf op de hoogte. Online bouwmaterialen kopen.
Vrijdaghs Isolatie.
contactgeluiden: de bron brengt een constructie in trilling die op zijn beurt luchttrillingen produceert bvb. De akoestische isolatie tussen lokalen of gebouwen is een grote sinecure, zowel op vlak van het ontwerp als de realisatie. Vooral bij lichte contructies zoals scheidingswanden en houten vloercontructies is het moeilijk om een goede akoestische isolatie te bereiken.
GAMMA Isolatie kopen?
Hiermee kan je grote vloeren duurzaam isoleren. Dit is jouw isolatieoplossing bij vloerisolatie voor grote oppervlakken. Recticel en Rockwool zijn gerenommeerde merken voor geluidsabsorberende isolatieplaten langs wanden. Ook met lijm kan je alle randen afdichten voor een uiterst aangename akoestiek. Met spijkerflensdekens kan je extra tochtuimtes dichtstoppen en de thermische warmte in je woning aanzienlijk verhogen. PIR isolatie en polystyreen behoren ook tot de beste vormen van isolatie op lange termijn. Daarom zijn ze ook geschikt voor zowel daken als muren, plafonds en vloeren. Per merk vind je producten die je verschillende isolatiematerialen perfect op elkaar doen aansluiten, zoals onderdakfolie en extra tochtwerende producten. Ook Isover en Jackodur zijn productlijnen die je in isolatiemateriaal voorzien van voorbereiding tot een piekfijne afwerking. Alle soorten isolatiemateriaal. Bij GAMMA vind je specifieke isolatie voor je gevel, dak en muren.
Spouwmuurisolatie I IsoSun Belgie I Specialist in spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie is Eén van de grootste en meest effectieve manier van energie besparen van uw woning. Isosun kan u professioneel helpen bij het maken van de juiste keuze van isolatie materiaal voor uw bestaande woning, Isosun verwerkt namelijk 3 soorten spouwmuurisolatie materialen, goed om te weten: Kanuf supafil glaswol.,
isolatie De Standaard.
De Vlaamse regering zal afwijkingen van verkavelingsvoorschriften toestaan om woningen makkelijker te isoleren. Maar soms is het beter om de boel af te breken, werpt waarnemend Vla. isolatie, Bouwen en renoveren, Ruimtelijke ordening, Bart Tommelein, Joke Schauvliege, Bouwmeester, Energie, Leefmilieu.
Pluimers Isolatie Bespaar tot 30% op uw energiefactuur.
Alles onder 1 dak. Met isolatie bespaart u tot 30% op de energiekosten, zo verdient u een investering in isolatie binnen enkele jaren terug gemiddeld 3-5 jaar. Na de isolatie zult u het verschil op de energierekening binnen afzienbare tijd merken.
BSD-isolaties Isolatie Hellingsbeton op maat.
isolatie hellingsbeton op maat. Van alle partners in uw bouwproces is BSD Isolaties misschien de meest onzichtbare. Maar wel een cruciale. Isolatie en hellingsbeton maken een wereld van verschil voor uw wooncomfort. contacteer ons ontdek onze realisaties. Wie is BSD?
Ontdek voor elke toepassing de juiste ISOVER isolatie-producten en oplossingen.
Isoleren van ketels en tanks. Isoleren van schoorstenen en leidingen. Isoleren van procesleidingen. Isoleren van luchtkanalen en CV-leidingen. Levering technische isolatie. Een product zoeken. Zoveel redenen om voor ISOVER te kiezen.: Milieu en gezondheid. Maak uw keuze.: Prijslijst Bouw/Metaalbouw 2019. Prijslijst technische isolatie 2019.

Contacteer ons