Zoeken naar isolatie

   
 
isolatie
 
Isolatie Gent: ruime keuze aan isolatiematerialen!
Indien u meer informatie wilt, kan u ons vrijblijvend contacteren. Hanssens Hout in Gent biedt u een ruime keuze aan isolatie: glaswol, rotswol, houtvezelisolatie, geëxtrudeerd polystyreen, PIR isolatie, damprem, vals plafond, akoestische isolatie, luchtdichting en kleeftechniek. Maak hieronder uw keuze.:
Bouw.Punt De Witte Promoties Isolatie.
Toepassing: onderbreking van koude bruggen, thermisch isolerend, drukvast en vochtresistent constructie-element Lengtes: 060, m Lambda waarde: 004, W/mK Prijs PER VOLLE DOOS. GELUID ISOLATIE ACOUSTIX PANEL. Toepassing: GELUID ISOLATIE stevig paneel vervaardigd uit gerecycleerde cellulose, natuurlijke vezels, formaat.: osb: 2440 x 590 Dikte: isolatie: 16 mm Type.:
Waeyaert Vermeersch.
bouw en technische isolatie. Professioneel advies, een breed gamma en een grote voorraad, snelle levering in gans België en een scherpe prijs. Gekoppeld aan meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Dat maakt van Waeyaert-Vermeersch een gewaardeerde partner. Dit voor alle toepassingen in de bouw en industriële sector. Denk isolatie, denk Waeyaert-Vermeersch.
Isolatie kopen? Gedimat, Isolatiemateriaal aan scherpe prijzen!
Een degelijke isolatie kopen is zonder twijfel de beste investering die u kan maken voor uw huis. En ook tijdens de zomer profiteert u van goede isolatie, want dan blijft uw woning lekker koel. Gedimat beschikt over een ruim assortiment thermische en akoestische isolatie voor binnenmuren, buitenmuren, dak en zolder, vloeren, enzovoort.
ISOLATIE Soprema.
XPS PROTECT ARTIC C is een thermische isolatieplaat bestaande uit geëxtrudeerd polystyreen XPS hardschuim. De plaat is aan één zijde voorzien van een harde cementgebonden plaat 3 mm en wordt in hoofdzaak gebruikt als thermische isolatie van opkanten op platte daken en funderingsmuren.
GAMMA Isolatie kopen?
De levering-aan-huis plaatst je isolatierollen, platen en alle bouwmaterialen precies daar waar je het wenst. Bovendien heb je de isolatie morgen al in huis als je vandaag voor 21.00 uur bestelt. Zelf isolatie plaatsen of een vakman vragen? Met een offerte weet je bovendien hoeveel het je kost om de isolatie perfect te laten plaatsen door de GAMMA montageservice.
Isolatie van tanks en leidingen CGK.
Isolatie van leidingen en opslag en of doseertanks. Sommige vloeistoffen hebben een bepaalde temperatuur nodig om gebruikt te worden of leidingen mogen niet bevroren worden. Hou jullie vloeistoffen op de gewenste temperatuur via isolatie, tracing of isolatiemantels en verzeker een goede verwerking.
Isolatiematerialen kopen BMB.
We zetten de belangrijkste soorten isolatiematerialen op een rijtje.: PIR en purplaten voor de isolatie van gevels en spouwmuren, vloeren en platte daken., XPS voor de isolatie van spouwmuren, vloeren en kelderwanden of als ondergrond voor uw bezetting. EPS voor vloerisolatie en muurisolatie gevel.
Pluimers Isolatie Bespaar tot 30% op uw energiefactuur.
Een vloer die koud aanvoelt, heeft een sterke negatieve impact op uw wooncomfort. Een investering in vloerisolatie maakt definitief komaf met dit kille gevoel in uw woning. Onze vakmannen kunnen uw vloer via de bovenzijde isoleren, maar ook via de kruipkelder.

Contacteer ons