Op zoek naar isoleren?

   
 
isoleren
 
Isolatie-Weetjes: Richtprijzen informatie over isoleren.
Dit gaat helaas wel ten koste van een klein deel van uw woonruimte. Via de vloer dringt kou uw huis binnen waardoor de vloer koud aanvoelt. Kiest u voor vloerisolatie, dan hoeft u geen dikke sokken of sloffen meer te dragen. Als u een kruipkelder heeft, isoleert u het plafond of de bodem van deze kruipkelder. Heeft u dit niet? Dan laat u de vloer bovenvloers isoleren door middel van een ondertapijt of een dekvloer. Voor een optimale isolatie is beide ook een optie. Als u een kruipkelder heeft, is het een uitstekende keuze om deze te laten isoleren. Een geïsoleerde kruipkelder zorgt voor een aangename vloer temperatuur en helpt tegen vocht en schimmelproblemen. Heeft u een kruipkelder waar geen volwassen persoon in past? Dan is bodemisolatie de beste optie.
Natuurlijk isoleren Uitgeverij Lannoo.
Verminder je energieverbruik door natuurlijk te isoleren. In Natuurlijk isoleren maak je kennis met milieuvriendelijke isolatiematerialen en leer je stap voor stap hoe ze te gebruiken. Een praktisch woonboek, boordevol concrete projecten en doe-het-zelftips voor wie milieubewust vloeren, muren en daken wil isoleren.
Isolatie door Isolteam: slim isoleren!
Volgens de ERA Vastgoedbarometer van 2019 levert een woning met een EPC-score tussen 100 en 199 gemiddeld zelfs 11% meer op dan een gelijkaardige woning met een EPC-waarde tussen 400 en 499. Je woning isoleren voor je ze verkoopt, is dus de boodschap.
Kruipkelder isolatie Isolatiewerken AFP.
Het materiaal hecht aan de ondergrond en er moeten geen arbeidsintensieve werken uitgevoerd te worden. Buizen alsook water, verwarming en elektriciteitsleidingen kunnen eenvoudig in de isolatie geïntegreerd worden. Ook oneffenheden zoals in gewelfde kelders zijn eenvoudig en snel met PUR te isoleren.
Zorgeloos duurzaam verbouwen Isolatie Verhoeven.
niet enkel commercieel maar ook op technisch vlak voldoende diepgang bieden. Ben je op zoek naar juiste informatie over de diverse aspecten van isoleren en renoveren, kijk dan zeker eens in ons kenniscentrum of stel jouw vraag aan onze experts.
Alles Alles wat wat je je wil wil weten weten over over na-isoleren na-isoleren van van je je muur muur Ecobouwers.be. Ecobouwers.be.
Vergroot je kennis met onze informatie en artikels over duurzaam bouwen ABC duurzaam bouwen. Isoleren met schelpen: vloeren en kruipkelders. Schelpen worden al eeuwen toegepast als bodemisolatie onder woningen. Het is misschien wel een van de oudste vormen van isoleren.
Thermische gevelisolatie.
Door optimaal op elkaar afgestemde componenten, controles en certificeringen beantwoorden wij aan de hoogste eisen, en staan wij u met raad en daad bij. Als vakman vindt u hier via het linkermenu gedetailleerde informatie over de SYSTEEMOPBOUW, onze verschillende PRODUCTEN, gedetailleerde UITVOERINGSTEKENINGEN en TECHNISCHE NOTA'S.'
Bespaar slim met duurzame isolatie.
Je bespaart daarmee niet alleen geld, isoleren is ook goed voor het milieu. Een mooie win-winsituatie die we bij essent.be en onze isolatiepartner Isoprofs graag aanmoedigen. VRAAG GRATIS ADVIES EN PROFITEER VAN 10% KORTING OP JE ISOLATIEPROJECT. Vraag nu je offerte aan. ISOLEREN IS EEN VAN DE MEEST RENDABELE ENERGIE-INVESTERINGEN.
Eisen voor na-isolatie van bestaande scheidingsconstructies.
vb: Men wenst langs buiten te isoleren maar men beschikt over te weinig ruimte. Om bouwfysische redenen is het niet mogelijk om langs binnen te isoleren. Er is ook geen spouw aanwezig. Bij tijdige aanvraag voor een uitzondering aan het Vlaams energieagentschap, kan deze situatie positief beoordeeld worden.

Contacteer ons