Meer resultaten voor Geluidsisolatie

   
 
Geluidsisolatie
 
Geluidsisolatie van de bovenste plank De Clerck.
Wonen in de stad, in de buurt van een spoorweg, een autosnelweg of misschien zelfs een luchthaven kan zorgen voor irritatie stress. Degelijke geluidsisolatie en geluiddichte ramen zijn in veel gevallen een substantiële meerwaarde. Pvc houdt de warmte binnen en het lawaai buiten. Akoestische isolatie, of geluidsisolatie, gaat hand in hand met thermische isolatie.
Geluidsisolatie DOX acoustics.
De spouwisolatieplaten bieden zowel hoge akoestische isolatiewaarden als thermisch isolerende eigenschappen. Trillingvrije montagesystemen om contactgeluid tussen 2 of meerdere ruimtes te verbreken: zwevende vloer, wand en/of plafond. Zware folies met hoge densiteit, uiterst geschikt om lucht en contactgeluid te isoleren, alsook om een ontdreunende werking te verwezenlijken.
Geluidsisolatie Isoprofs België.
U bevindt zich hier: Home Geluidsisolatie. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring weten wij dat we in sommige situaties, een stap verder moeten gaan bij het isoleren van een woning of een bedrijfsgebouw. Waar buiten en/of leefgeluiden zoals langsrazend verkeer, luidruchtige buren, televisie en spelende kinderen als hinderlijk worden ondervonden, creëren wij met onze Thermomaxx HR Cellulose naast de gewenste besparing op energie rust.
Geluidsisolatie.
Met een sterke geluidsisolatie gaat je levenskwaliteit erop vooruit. Maar waar moet je nu juist op letten voor een goede akoestische isolatie? Een goede geluidsisolatie is goud waard. Je hebt geen last meer van burenlawaai en hoeft ook niet te horen wat je huisgenoten allemaal uitspoken.
Geluidsisolatie.
Geluidsisolatie of akoestische isolatie is het afschermen van een ruimte voor geluid van buitenaf. Soms ook van binnen naar buiten bijvoorbeeld een discotheek. Wij voorzien geluidsisolatie voor.: doos in doos. Voor meer info over geluidsisolatie, klik hier of contacteer ons.
Geluidsisolatie Caparol: Caparol.
Voor het akoestisch pleisterwerk wordt een zeer fijn gestructureerde pleisterafwerking met een hoog aandeel aan marmerkorrels in twee lagen op de akoestische platen aangebracht. Door de speciale wijze van aanbrengen van de eindafwerking wordt de open structuur van het materiaal bewaard en levert dit een glad, vrijwel naadloos en zeer wit resultaat op.
5 misverstanden over geluidsisolatie en akoestiek.
nav.be / kennis / architect in de praktijk / beroepstechnische dossiers / akoestiek / 5 misverstanden over geluidsisolatie en akoestiek. Architect in de praktijk. 5 misverstanden over geluidsisolatie en akoestiek. Marcelo Blasco, zaakvoerder BLASCO bvba 16 november 2017. We leven in een milieu dat steeds meer belast wordt door lawaai.
KARWEI Geluidsisolatie materiaal kopen?
Daarbij moet wel onderscheid gemaakt worden tussen lucht en contactgeluid. Met geluidsisolatie op de vloer en/of geluidsisolatie aan het plafond zorg je ervoor dat je buren geen last van je krijgen wanneer je met hakken over de vloer loopt of meubilair verschuift; dit is contactgeluid.
Geluidsisolatie, akoestische isolatie en absorptie. Geluidsisolatie, akoestische isolatie en absorptie.
Actual Care / 1.Nederlands / Zorg Techniek / Special Technics / Geluidsisolatie, akoestische isolatie en absorptie. Geluidsisolatie, akoestische isolatie en absorptie. March 1, 2015. In minimalistische ingerichte ruimten kunnen geluidreflecties tegen wanden, vloer en plafond ervoor zorgen dat spraak moeilijker verstaanbaar wordt en als storend ervaren wordt.

Contacteer ons