Resultaten voor TAXIS

   
 
TAXIS
 
Groen licht voor wijk Thurn en Taxis, ondanks bezwaren BRUZZ.
BRUZZ-Google Thurn Taxis met locatie nieuwe woonwijk en Maritiem Station. De positieve conclusie van de overlegcommissie is opvallend, omdat stadsverenigingen en buurtcomités fundamentele bezwaren hadden tegen wat ze de ondoorgrondelijke urbanisatie van Thurn en Taxis noemen. Zo klagen verenigingen als Bral, ARAU of Inter-Environnement Bruxelles over de saucissonering van het project.
Thurn und Taxis Wikipedia.
Wapen van het geslacht Thurn und Taxis op het Paleis Thurn und Taxis te Frankfurt am Main. Albert II von Thurn und Taxis. Franz von Taxis. Karl Alexander von Thurn und Taxis. Postzegel van de Thurn und Taxis-post in 1852.
Holiday Taxis TUI fly.
Via onze partner Holiday Taxis reserveer je eenvoudig en snel je transfer op je bestemming naar je vakantieadres. Alles is op voorhand geregeld zodat je bij aankomst op je bestemming niet moet wachten. Je wordt onmiddellijk naar je hotel of accommodatie gebracht.
De 10 beste hotels in de buurt van Tour and Taxis.
Beste hotels in de buurt van Tour and Taxis, Brussel. Hotels in de buurt van Tour and Taxis. Hotels in de buurt van Tour and Taxis. De laagste prijzen voor. Gasten 1 kamer, 2 volwassenen, 0 kinderen Gasten 1 2.
Contact opleidingen Syntra Brussel.
Zomervakantie 21 29 juli 2018. Kerstvakantie 22 dec 2018 1 jan 2019. B 14, 15: halte Thurn Taxis. M 2: halte Yser of Ribaucourt 5 min. Gratis Shuttledienst tussen Tour Taxis en het noordstation. T 4, 32: halte Kruispunt Stalle.
Herman Teirlinck-gebouw is nieuwe eyecatcher Tour Taxis architectura.be.
Het Herman Teirlinck-gebouw is prominent gelegen langs de Havenlaan in Brussel en vormt samen met het Koninklijk Entrepot de toegangspoort tot de site van Tour Taxis, een van de laatste grootschalige ontwikkelingslocaties in het hart van Brussel. Het Herman Teirlinck-gebouw biedt vandaag plaats aan 2.600 ambtenaren van de Vlaamse Overheid.
Clean Power for Taxis Bond Beter Leefmilieu.
Home Projecten Clean Power for Taxis. Clean Power for Taxis. In 2020 is minstens één op de tien Vlaamse taxis een elektrisch exemplaar. Dat is het doel van Clean Power for Taxis, het project van Bond Beter Leefmilieu en de taxifederatie GTL, met steun van de Vlaamse overheid.
Onthaal.
Reserveer uw taxi op 02/268.00.00. DRINGEND EEN TAXI NODIG? Taxis Bleus zal het nodige doen om op een korte tijd een taxi te sturen. DIENSTEN AAN BEDRIJVEN. Taxis Bleus biedt u een reeks van diensten die aan uw eisen worden aangepast.
Tour Taxis Vief Brabant vzw.
Dankzij Project TT kreeg de site van Tour Taxis in 2001 een nieuw leven. Deze joint venture van drie vastgoedmaatschappijen wil van de site een nieuwe wijk in Brussel maken en startte met de renovatie, de ontwikkeling en het beheer van Tour Taxis.

Contacteer ons