Zoeken naar TAXIS

   
 
TAXIS
 
Taxis à Bruxelles Bruxelles Mobilité.
594 emplacements répartis sur 127 aires de stationnement voir carte sont mis à la disposition des taxis bruxellois. soit en hélant le taxi en rue en faisant signe au chauffeur mais seulement si vous vous trouvez à plus de 100 mètres d'un' stationnement-taxi.
IXINA Tour Taxis Keukens IXINA.
De raadgevers van IXINA Tour Taxis beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in de IXINA winkel te Tour Taxis.
Taxis Collecto Schaarbeek.
Sinds september 2008 heeft het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een systeem ingevoerd van collectieve taxis voor de nacht van 23 uur tot 6 uur met voordelige tarieven 5 euro per rit voor MIVB-gebruikers, 6 euro per rit voor anderen die kunnen gebruikt worden voor de nachtelijke bezoekers of werknemers die tijdens de nacht werken.
Herman Teirlinck-gebouw is nieuwe eyecatcher Tour Taxis architectura.be.
Het Herman Teirlinck-gebouw is prominent gelegen langs de Havenlaan in Brussel en vormt samen met het Koninklijk Entrepot de toegangspoort tot de site van Tour Taxis, een van de laatste grootschalige ontwikkelingslocaties in het hart van Brussel. Het Herman Teirlinck-gebouw biedt vandaag plaats aan 2.600 ambtenaren van de Vlaamse Overheid.
Holiday Taxis TUI fly.
Via onze partner Holiday Taxis reserveer je eenvoudig en snel je transfer op je bestemming naar je vakantieadres. Alles is op voorhand geregeld zodat je bij aankomst op je bestemming niet moet wachten. Je wordt onmiddellijk naar je hotel of accommodatie gebracht.
Wat is er te doen? Tours Taxis.
December 10th December 21st Shoe-box solidariteitsactie. Royal Depot, Tour Taxis. January 26th February 3rd Brafa Art Fair. Sheds, Tour Taxis. February 14th February 17th Foire du livre de Bruxelles. Sheds, Tour Taxis. February 22nd February 24th Chocoladesalon. Sheds, Tour Taxis.
Unieke locatie in Brussel Tour Taxis Eventonline.
Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk.
Thurn Taxis perspective.brussels.
Tegelijk wordt er nagedacht over een stedelijke instelling die gebruik maakt van de kanaaloevers. De gewezen spoorwegsite van Thurn Taxis aan de rand van het kanaal en in de onmiddellijke omgeving van het historische centrum van Brussel kent een echte opleving.
Tour en Taxis De Standaard.
Tour en Taxis, biolandbouw. 23/06/2016 Dit jaar laatste editie Couleur Café op site Tour Taxis. Het weekend van 1 tot 3 juli vindt het wereldmuziekfestival Couleur Café voor het laatst plaats op Tour Taxis. De site raakt volgebouwd, zegt de eigenaar.

Contacteer ons