Resultaten voor laptop

   
 
laptop
 
Laptops CampusShop.
Klein: t/m 116, inch. Compact: 123, t/m 14 inch. Normaal: 156, inch en groter. Vraag 2 van 3 Wat voor type laptop heb je nodig voor jouw opleiding? Krachtpatser / grafisch. Vraag 3 van 3 Heeft de laptop veel geheugen nodig?
Laptops software Thomas More.
Ben je student aan de Unit Interieur, Design Architectuur? Dan is een eigen laptop verplicht. Je kan je eigen laptop meebrengen. Via deze link vind je aan welke specificaties deze laptop moet voldoen zowel mac als pc. Als je wil, kan je ook een laptop aankopen via Academic Shop.
Laptop PC Azerty.
Op het gebied van laptops en pcs zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden. In de categorie laptops vind je Apple Macbooks, Microsoft Surface laptops en laptops van merken zoals Asus, MSI, Lenovo, HP, Acer en Toshiba. Pc-systemen zijn er ook van allerlei merken, in verschillende formaten en met verschillende specificaties.
Laptops HP België.
Het volgende geldt voor HP systemen met Intel 6e generatie en andere toekomstige processors op systemen met Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10 Pro-systemen waarop een downgrade is uitgevoerd naar Windows 7 Professional, Windows 8 Pro of Windows 8.1: Het gebruik van deze versie van Windows met de processor of chipsets in dit systeem wordt slechts beperkt ondersteund door Microsoft.
Laptops.
Wilt u grafisch krachtige games spelen op uw laptop dan raden we u een aparte grafische kaart aan. De on-board Intel grafische kaart is wel al krachtig, maar met een extra ATI of Nvidia grafische kaart zullen de nieuwe games vloeiender gespeeld worden.
Netflix België Kijk series online, kijk films online.
Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken. Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken. Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet. Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet. Eindeloos veel series en films. Eindeloos veel series en films.
Windows-laptop kopen? MediaMarkt.
Hierdoor worden de meeste programmas gemaakt voor Windows, die jij dus zonder problemen met je Windows laptop allemaal kunt gebruiken. Windows laptops zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, zo kun je dus kiezen voor een goedkope laptop of een duurder model.
Getest: dit zijn de vijf beste laptops voor studenten Multimedia iHLN HLN.
HP's' Pavilion 14 is allesbehalve perfect, maar levert toch genoeg waar voor zijn geld. Het is een toestel met een behoorlijk snelle solid state drive voor gegevensopslag, en met interne rekenkracht die stevig genoeg is voor een laptop binnen deze prijsklasse.
5 aanraders voor wie een lichte maar performante laptop wil technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Lenovo Yoga 520 699. De Yoga 520 is een goede, relatief goedkope convertible de laptop is dus plooibaar naar een tablet met één groot nadeel: de prestaties van de processor blijven flink achter bij die van de concurrenten met dezelfde hardware.

Contacteer ons