Resultaten voor taxis

   
 
taxis
 
Parking Tour en Taxis BePark Uw parkeeroplossing.
Foto 1 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 2 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 3 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 4 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 5 / 6 Parking Tour en Taxis.
Thurn Taxis perspective.brussels.
Tegelijk wordt er nagedacht over een stedelijke instelling die gebruik maakt van de kanaaloevers. De gewezen spoorwegsite van Thurn Taxis aan de rand van het kanaal en in de onmiddellijke omgeving van het historische centrum van Brussel kent een echte opleving.
Taxi's' Stad Brugge.
Shanti Taxi: 0485 959 486. Snel Taxi bvba: 050 36 36 49. Taxi Target: 0465 582 525. Vini Taxi: 0479 821 084. Dienst, BTW en fooi zijn inbegrepen in de prijs voor het vervoer van personen met taxi's' te Brugge.
visit.brussels Les Visit Sheds Brussels. Tour Taxis Visit Brussels.
Toevoegen aan favorieten. For over 5 years, the site of Tour Taxis has been the reference point for all your events in Brussels. One of the famous buildings on the site, the Sheds, were built in the beginning of 20th century and were used for merchandise in transit coming from the Belgian colonies.
Meubelwinkel in Brussel, Tour Taxis Alterego Design.
Vintage retro meubelen. AL HET MEUBILAIR ZIEN. Tafel en stoel voor eetkamer. Lamp voor eetkamer. Bureau en bureaukastje. Bureauzetel en bureaustoel. Keukenkruk en hoge tafel. Fauteuil en zitzak. Lamp voor leeshoek. Salonzitbank en fauteuil. Lage salontafel en TV meubel. AL DE NIEUWIGHEDEN ZIEN. 3 laatste maanden. 6 laatste maanden. 12 laatste maanden. AL DE PROMOTIES ZIEN. AL HET PRO MEUBILAIR ZIEN. Meubilair voor de horecasector. Tafelonderstel voor de HORECA. Tafelblad voor de HORECA. Tafel voor de HORECA. Stoelen, fauteuils en krukken voor de HORECA. Loungemeubilair voor de HORECA. Terrasmeubilair voor de HORECA. Bureaumeubilair voor bedrijven. Bureaustoel en bureauzetel. Bureau en meubel voor bedrijven. Vergadertafel en stoelen. Ontvangst en wachtkamer meubilair. Directiebureau en kantoormeubelen XLINE. Meubelwinkel in Brussel, Tour Taxis Alterego Design.
Taxis Taxis Taxis Autolux. Autolux. Autolux.
IXINA Tour Taxis Keukens IXINA.
De raadgevers van IXINA Tour Taxis beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in de IXINA winkel te Tour Taxis.
Taxis Collecto Schaarbeek.
Sinds september 2008 heeft het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een systeem ingevoerd van collectieve taxis voor de nacht van 23 uur tot 6 uur met voordelige tarieven 5 euro per rit voor MIVB-gebruikers, 6 euro per rit voor anderen die kunnen gebruikt worden voor de nachtelijke bezoekers of werknemers die tijdens de nacht werken.
Herman Teirlinck-gebouw is nieuwe eyecatcher Tour Taxis architectura.be.
Het Herman Teirlinck-gebouw is prominent gelegen langs de Havenlaan in Brussel en vormt samen met het Koninklijk Entrepot de toegangspoort tot de site van Tour Taxis, een van de laatste grootschalige ontwikkelingslocaties in het hart van Brussel. Het Herman Teirlinck-gebouw biedt vandaag plaats aan 2.600 ambtenaren van de Vlaamse Overheid.

Contacteer ons