Resultaten voor trein

   
 
trein
 
Trein die Antwerpen-Centraal passeert in Breda doorzocht omw. Gazet van Antwerpen.
De Nederlandse politie heeft donderdagavond een internationale trein in Breda onderzocht wegens de melding van een verdachte situatie. De passagiers in de trein moesten uitstappen. De trein vertrok vanuit Brussel en begaf zich via Antwerpen richting Amsterdam. Inmiddels is het onderzoek in het station afgerond, er bleek niets aan de hand, meldt de politie.
Bus, tram, trein? De Lijn.
Het gaat om een tramvoertuig, dat lichter is dan de klassieke trein en daardoor sneller kan remmen en versnellen. In en uitstappen gaat even vlot als op de metro en je zitcomfort is even groot als op de trein. De Lijn kiest voor een groene oplossing door te kiezen voor volledige elektrische voertuigen.
Met de trein Mullerthal trail.
Aankomen met de trein in de Regio Mullerthal Luxemburgs Klein Zwitserland is vanuit Duitsland via Trier mogelijk. Elk uur gaat er een trein van Trier naar Luxemburg-Stad. U kunt uitstappen in Wasserbillig en de bus lijn 485 naar Echternach nemen.
Bereikbaarheid Maasmechelen Village.
Maasmechelen Village is een gezellige shopbestemming, gelegen in een rustige omgeving omgeven door prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Hier shop je zonder zorgen, want files of parkeerproblemen kom je bij ons niet tegen. Fiets, Bus of Trein. Fiets, Bus of Trein.
Met de trein Ancienne Belgique Officiële site.
zodat je in de meeste gevallen nog naar huis kan met de laatste treinen van NMBS! Naar je concert met het Bravo! De trein brengt je snel en zonder parkeerstress naar de beste concerten en shows in België! Koop je Bravo! Ticket via nmbs.be/bravo! met de NMBS-code op je concertticket. Met het Bravo! Ticket AB reis je.: heen-en-terug in 2de klas tegen halve prijs naar AB. van je Belgische vertrekstation naar het station BRUSSEL-CENTRAAL. op de dag van je concert. Je mag ten laatste terugreizen op de dag na je heenreis. Als je vertrekt vanuit station Brussels Airport Zaventem wordt de Diabolotoeslag voor de H/T-reis automatisch toegevoegd. De muziekliefhebbers uit het buitenland kunnen hun Bravo! Ticket AB combineren met een vervoerbewijs H/T dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Bravo! Ticket AB geldig naar het station Brussel-Centraal. Alle info, dienstregelingen en aankoop van het Bravo! Opgelet: Vanaf 05/02/2020 is het E-treinbiljet AB een Bravo!
trein Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: trein DE trein EN trein ES. Definities op Encyclo.nl: trein 12x. Vertalingen trein NLFR. tr i n.
Neem de InterCity trein naar België, Rijsel, Nederland en Luxemburg.
In Duitsland volgen de IC treinen van Deutsche Bahn dezelfde tarievenstructuur als de ICE treinen. In Frankrijk volgen de Intercités treinen van SNCF dezelfde tarievenstructuur als de binnenlandse TGV treinen. In Italië volgen de Intercity treinen van Trenitalia dezelfde tarievenstructuur als de Frecciarossa, Frecciargento en Frecciabianca treinen.
Met de trein Gemeente Westerlo.
Met de trein. Met de trein. Er is geen treinstation in Westerlo. De dichtstbijzijnde stations zijn die van Herentals, Sint-Jozef-Olen, Geel en Aarschot. Er zijn goede busverbindingen met de treinstations van Herentals en Aarschot. Via 03 218 14 94 kan je daar ook een belbus naar Westerlo reserveren.
Visit Visit Antwerpen. Antwerpen.

Contacteer ons