Op zoek naar Massage?

   
 
Massage
 
WuWei: Opleiding massage voor dummies.
Tijdens de sessies massage voor dummies leer je in meerdere sessies hoe je op een aangename manier je partner kan plezieren met een massage aan de voetjes, de handen, de benen, de armen, de rug, het hoofd, Enkele basisgrepen worden voorgetoond en uitgeprobeerd.
Massage Santé Magic Leuven.
Deze massage is de oplossing die je zoekt om je spieren te laten verzorgen. SANTE MAGIC MASSAGE. Onze meest geavanceerde massage om specifieke klachten aan te pakken. MAGIC HEAD SHOULDER MASSAGE. Bij deze massage worden specifiek hoofd, nek, en schoudergebied losgemaakt.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
Bij deze vorm van massage integreert de therapeut alle kennis en kunde in een speciaal voor de cliënt passende massage. Hij gaat af op wat hij voelt van de cliënt en gebruikt de technieken die het best bij hem of haar passen.
G5 Fleximatic, massage-apparaat op rolvoet.
Bij een lage frequentie is de massage geschikt voor een diepe penetratie. Een hoge frequentie heeft een meer oppervlakkig effect, om onder andere pijn en spasmen te verlichten. Elk opzetstuk is ontwikkeld om het effect van de vibraties te vergroten in functie van het doel van de behandeling én in functie van het te behandelen lichaamsdeel.
Opleiding Massage bij mensen met kanker SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
De esthetische zorgverlening kan de personen weer levenslust bieden, hem of haar stimuleren in de behandeling, nieuwe krachten geven in het genezingsproces of bij het omgaan met de ziekte. De herbalanceringsmassage techniek is een verwenzorg massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan het welbevinden van de kankerpatiënten.
Massages La Nostra Vita.
Dit is een ontspannende massage die het lichaam weer in balans brengt. Balinese kruidenstempel massage. De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenbundels. De kruidenstempel bevat kruiden met een reinigende, activerende en ontspannende werking zoals echte kamille, lavendel en citroenmelisse.
Massages Archieven Adelante.
Reserveer of Geef als cadeau. Babor Full-Body Wellness massage met gezichtsmassage. Reserveer of Geef als cadeau. Hot Stone rugmassage. Reserveer of Geef als cadeau. Hot Stone Full-Body massage. Reserveer of Geef als cadeau. Reserveer of Geef als cadeau. Chocolade Full-Body massage.
Massages Relaxatie Verzorging.
Dat wil zeggen dat ik minder het strakke schema van een bepaalde massage ga volgen, maar vooral ga aanvoelen wat jij op dat moment nodig hebt en dat ik de massage vanuit dat gevoel dan ook zal geven. Je mag uiteraard ook aangeven wat je nodig hebt en dan wordt daar tijdens de massage ook rekening mee gehouden.
Kortingsbonnen in Gentvoor Massage. Bespaar met Groupon tot 70% op Massagein Gent.
Stekene 25.7 km. Ontspan met een gelaatsverzorging óf massage, te combineren met een figuuranalyse bij Physiomins in Nazareth. Geef je gelaat een mini-boost of verlicht jezelf met een massage van de achterzijde van je lichaam, te combineren met een figuuranalyse.

Contacteer ons