Op zoek naar Massage?

   
 
Massage
 
WuWei: Opleiding massage voor dummies.
Tijdens de sessies massage voor dummies leer je in meerdere sessies hoe je op een aangename manier je partner kan plezieren met een massage aan de voetjes, de handen, de benen, de armen, de rug, het hoofd, Enkele basisgrepen worden voorgetoond en uitgeprobeerd.
Massages La Nostra Vita.
Dit is een ontspannende massage die het lichaam weer in balans brengt. Balinese kruidenstempel massage. De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenbundels. De kruidenstempel bevat kruiden met een reinigende, activerende en ontspannende werking zoals echte kamille, lavendel en citroenmelisse.
Droom weg bij onze massages uit de hele wereld.
Van massages, beautyverzorgingen en afslankbehandelingen kan je in ons beautycenter trouwens genieten zonder saunatoegang, reservatie is wel aangewezen. Massage van gelaat, hals en decolleté 25 min. Massage van gelaat, rug, nek en schouders 25 min. Massage van rug en benen 25 min.
Massages Topwellness privé sauna en wellness.
Je kan de gekozen massage ook laten uitvoeren op onze speciale massagebank, de Zero One: een zeer exclusieve massagebank met lichttherapie en water, voor puur genot. Vermeld deze optie bij de reservatie van je massage om te voorkomen dat de massagebank niet vrij zou zijn.
Zelf je baby masseren: hoe doe je dat nu?
Line Lison, expert in sportbegeleiding en massage: Wij leren babymassage altijd in een bepaalde volgorde aan, omdat ouders het op die manier ook beter onthouden en die volgorde als een houvast zien. Maar laat die gerust afhangen van wat jouw baby leuk vindt.
Massage en Relaxatie ColliShop.
Koken en Tafelen. Mooi en Gezond. Gaming en Multimedia. Terras en Tuin. Mooi en Gezond. Massage en Relaxatie. Massage en Relaxatie. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Relaxatie en Massagetoestellen 4. Artikelen: 1 24 van 41.
Geisha Massage Antwerpen Massagewereld.
Erotische body to body massage. Erotische Body Intensief Massage. Erotische lingam massage. Erotische nuru massage. Erotische duo massage. Geisha Massage Antwerpen HEEFT DE VOLGENDE MASSEUSES. Op dit moment zijn de onderstaande masseuses aanwezig in Geisha Massage Antwerpen.: Geisha Massage Antwerpen.
Massages.
Een combinatie van diepe effleurages en drukpuntmassage. die u meeneemt naar verre oorden van hemelse ontspanning. India Byanga 50min. Ayurvedische massage met progressieve dieptewerking met keuze van olie. afgestemd op uw persoonlijkheid. De massage is er op gericht om bepaalde.
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
maak een afspraak: G 0491 08 73 49. Diepe bindweefsel massage Bij deze massage wordt gewerkt met pure Acasiahoning. Exclusief geïm porteerd uit Israël.Verschillende technieken worden toegepast zoals: kneden, kloppen, taponeren, plukken, stretching.waardoor, deze massage wat harder overkomt dan de gewone massage.

Contacteer ons