Resultaten voor massage

   
 
massage
 
Un Peu d'O.'
Dat is niet alleen voor de massage therapeut prettiger om te werken, maar ook voor U om de behandeling te ondergaan. Bedenk even of er belangrijke dingen zijn die de massage therapeut moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te geven.
WuWei: Opleiding massage voor dummies.
Tijdens de sessies massage voor dummies leer je in meerdere sessies hoe je op een aangename manier je partner kan plezieren met een massage aan de voetjes, de handen, de benen, de armen, de rug, het hoofd, Enkele basisgrepen worden voorgetoond en uitgeprobeerd.
Spa behandelingen Fitopia.
Massage van het lichaam om meer energie te krijgen. Pure relax massage. Massage van het lichaam om helemaal tot rust te komen. Massage van het lichaam met etherische oliën. Een stevige massage met een focus op de spieren. Keuze uit 25 of 50 minuten.
Massages-vacatures mei 2019 Indeed.com.
Pagina 1 van 70 vacatures. Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! Toon: alle vacatures 5 nieuwe vacatures. Nos activités couvrent la logopédie, la psychologie, la psychomotricité, la neuropsychologie, la nutrithérapie, le massage pour bébé, la sophrologie, le guidage.
benesso: private wellness, coaching en gezondheid, massages, arrangementen, wellnessfeestjes, stoelmassages voor bedrijven of op feestjescoaching, en persoonlijke sportbegeleiding waregem west-vlaande
Massage: genieten van respectvolle aanraking. Massages @ Benesso. Permanent Contour massage. Turkse Hamam massage. Stoelmassages voor bedrijven of op feestjes. Uniek in Waregem en omstreken! In Benesso kan je met 3 tot 4 personen op hetzelfde moment in dezelfde ruimte een massage krijgen.
Massages Sauna Beauty De Dijk.
Volgende 6 februari! Over De dijk. Over De dijk. Wacht niet langer tot het te laat is op die hemelse massage. Een waaier aan massages maakt het kiezen er niet makkelijker op! Doe een massagebon cadeau Reserveren. Cadeau doen Reserveren.
Massages Massages La La Nostra Nostra Vita. Vita.
Het schouweffect van de oorkaars en de kracht van de trilling die ontstaat door de warmte van de vlam geeft een lichte massage aan het trommelvlies. De reflexpunten worden daardoor gestimuleerd. Dit zorgt voor een ontspannen en behaaglijk gevoel. Oorkaarstherapie is rustgevend en vermindert spierspanning door stress. Het is ook heilzaam bij hoofdpijn en neus, keel en oorproblemen. La Nostra Vita. Sauna Wellness Beauty. 3294 Molenstede Diest, stad postal.
ASANTI MASSAGES.
Thaise massage Traditionele thaise massage met stretching. 60 min 65 / 80 min 85. Asian mix Thaise massage van lichaam met olie. 60 min 75 / 80 min 95. Thaise relax massage Thaise massage lichaam voeten. 60 min 75 / 80 min 95.
Beauty en massage weekendje weg in Vlaanderen Weekendesk.
App Store Available on the. Home beauty en massage weekend België beauty en massage weekend beauty en massage weekend Vlaanderen Beauty en massage weekendje weg in Vlaanderen. Beauty en massage weekendje weg in Vlaanderen. ik ben nu in. Kies een thema.

Contacteer ons